x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu cinci victime între localităţile Şindriliţa şi Lilieci; implicate - un autotren şi trei maşini

Accident cu cinci victime între localităţile Şindriliţa şi Lilieci; implicate - un autotren şi trei maşini

27 Oct 2017   •   18:37
Accident cu cinci victime între localităţile Şindriliţa şi Lilieci; implicate - un autotren şi trei maşini

 Un grav accident rutier s-a produs vineri între localităţile Şindriliţa şi Lilieci, în urma căruia, din prima evaluare, ar fi cinci victime, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, nicio persoană nu este încarcerată iar la faţa locului se află două ambulanţe SAJ Buzău şi SAJ Ialomiţa şi de la ISUBIF trei SMURD, o maşină de descarcerare, o autospecială de stingere şi un elicopter SMURD.

În accident au fost implicate un autotren şi trei maşini, potrivit Infotrafic.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a precizat că patru victime sunt conştiente.

Un bărbat de 40 ani are contuzii la nivelul capului şi a fost preluat de elicopter, care îl va transporta la Spitalul Floreasca, un alt bărbat de 40 ani acuză dureri la nivelul capului şi bazin. O femeie de 45 prezintă suspiciune de fractură claviculă, a mai spus Vasile.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza accidentului rutier, în care au fost implicate trei autoturisme şi un autotren, circulaţia pe DN2 (E85) se desfăşoară îngreunat, pe câte o bandă pe sens, la ieşirea din localitatea Şindriliţa către Urziceni, în judeţul Ilfov. AGERPRES

×