x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ÎN ATENŢIA ŞOFERILOR - Valea Oltului se închide sâmbătă dimineaţă. Vezi care sunt rutele ocolitoare

ÎN ATENŢIA ŞOFERILOR - Valea Oltului se închide sâmbătă dimineaţă. Vezi care sunt rutele ocolitoare

19 Mai 2016   •   15:58
ÎN ATENŢIA ŞOFERILOR - Valea Oltului se închide sâmbătă dimineaţă. Vezi care sunt rutele ocolitoare

Sâmbătă, 21 mai 2016, între orele 05:00 -10:00, circulația pe DN7 va fi întreruptă total în zona viaductului de la „Cârligul Mic”. Traficul auto nu va fi permis în zonă decât până la ora 4:30 a.m şi după ora 10:00 a.m.

Ruta ocolitoare se face prin Cornet – Perişani – Berislăveşti – Călimăneşti însă numai pentru vehicule de până la 3,5 tone.

În zona viaductului Cârligu Mic, circulaţia se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, de la jumătatea lunii martie, din cauza unor lucrări de reabilitare a DN7, programate să se desfăşoare până pe 30 iunie.

Lăcrămioara State, directorul SDN Vâlcea, a declarat că este nevoie de o intervenţie la acest viaduct din cauza degradării iar zona ar putea pune în pericol participanţii la trafic.

"Lucrările constau în modernizarea unui viaduct - decopertarea asfaltului, turnarea grinzilor şi a plăcii de suprabetonare. Lucrările se vor desfăşura până pe 30 iunie pentru că, în iulie şi august, avem turişti în zonă şi nu vrem să restricţionăm traficul. De mulţi ani avem prins în planul de reparaţii acest viaduct. Cel puţin partea carosabilă era foarte degradată”, a declarat Lăcrămioara State.

×