x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic restricționat peTransfăgărășan pe 9 septembrie din cauza unei competiţii de triathlon

Trafic restricționat peTransfăgărășan pe 9 septembrie din cauza unei competiţii de triathlon

06 Sep 2017   •   12:56
Trafic restricționat peTransfăgărășan pe 9 septembrie din cauza unei competiţii de triathlon

Traficul rutier va fi restricţionat pe DN 7C - Transfăgărăşan în data de 9 septembrie, pentru desfăşurarea unei competiţii de triathlon, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

"Între orele 8,00 şi 18,00 vă fi restricţionat traficul pe DN7C - Transfăgărăşan, pe tronsonul cuprins între km. 62 (zona Barajului Vidraru) şi km.116+808 (zona tunel Bâlea Lac). Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, pietonii trebuie să circule numai pe acostament, iar traversarea străzii să o facă numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de şoferi.

Restricţiile de trafic au fost impuse cu avizul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Competiţia de triathlon Transfier, care este, potrivit organizatorilor, una dintre cele mai dificile întreceri sportive de acest gen din lume, se va desfăşura pe 9 septembrie, în zona Transfăgărăşan - Lacul Vidraru. AGERPRES

×