x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie fără margini în familia ministrului Sănătății! Nepoata Sorinei Pintea a fost găsită spânzurată în casă

Tragedie fără margini în familia ministrului Sănătății! Nepoata Sorinei Pintea a fost găsită spânzurată în casă

06 Iun 2018   •   10:21
Tragedie fără margini în familia ministrului Sănătății! Nepoata Sorinei Pintea a fost găsită spânzurată în casă

Dramă fără margini în familia ministrului Sănătății! Nepoata Sorinei Pintea s-a sinucis la 27 de ani. Flavia Magdău-Tătărău a fost găsită spânzurată în casa în care locuia în Baia Mare. Cazul a fost preluat de către Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș, care a deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. 

Din primele informaţii, anchetatorii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, mai ales că pe cadavru nu au fost găsite urme de violenţă. Medicii chemaţi în ajutor au încercat să o resusciteze pe tânără însă fără succes.

La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violență. Cadavrul femeii a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a decesului”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș pentru jurnalistul Vasile Dale.

La câteva ore după tragedie, ministrul Sorina Pintea a postat o fotografie pe Facebook în memoria nepoatei sale. 

Flavia Magdău-Tătărău, în vârstă de 27 de ani, lucra la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Era căsătorită de puţină vreme cu Bogdan, un angajat al ISU Maramureş.

×
Subiecte în articol: Flavia Magdău-Tătărău