x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 54% dintre români sunt mai ocupaţi la masă cu trimiterea sms-urilor decât cu mâncarea din farfurie

54% dintre români sunt mai ocupaţi la masă cu trimiterea sms-urilor decât cu mâncarea din farfurie

07 Aug 2010   •   00:00
54% dintre români sunt mai ocupaţi la masă cu trimiterea sms-urilor decât cu mâncarea din farfurie

Peste jumătate din români sunt mai ocupaţi la masă cu SMS-urile decât cu mâncarea. Canadienii sunt cei mai manieraţi: 85% din respondenţii sondajului au votat împotriva SMS-urilor la masă.

Peste jumătate dintre români, adică 54%, sunt mai ocupaţi la masă cu trimiterea sms-urilor decât cu mâncarea din farfurie. Asta arată un sondaj lunar efectuat de Reader's Digest, în 17 ţări de pe aproape toate continentele.

Ne întrec în acest tip de comportament doar cetăţenii din Malaezia. Cele mai manierate naţiuni sunt canadienii, unde 85% dintre respondenţi au "votat" împotriva SMS-urilor în timpul mesei, urmaţi de germani, olandezi şi americani. În ceea ce priveşte preferinţa pe sexe, mai multe femei decât bărbaţi au recunoscut că folosesc mobilul în timpul mesei.

Sondajul a fost realizat on-line, la începutul aceste luni, pornind de la un număr minim de 150 de respondenţi din fiecare ţară.

×
Subiecte în articol: observator