x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Actriţa americană Jana Kramer îl acuză de malpraxis pe ex-ministrul Beuran

Actriţa americană Jana Kramer îl acuză de malpraxis pe ex-ministrul Beuran

18 Mai 2010   •   00:00
 Actriţa americană Jana Kramer îl acuză de malpraxis pe ex-ministrul Beuran

Jana Kramer s-a aflat în România în 2005 pentru filmările la pelicula "Return of the Living Dead: Necropolis", în regia lui Ellory Elkayem. Ea susţine că a fost la un pas de moarte după ce Mircea Beuran, fostul ministru al Sănătăţii, i-ar fi scos apendicele, deşi ea suferea de colecist.



Vedeta americană îl acuză pe conf. dr. Mircea Beuran, cel care i-ar fi efectuat intervenţia chirurgicală, că a trebuit să-şi întrerupă filmările şi să se opereze a doua oară în Statele Unite ale Americii pentru a-şi rezolva problema de sănătate.

În replică, conducerea unităţii medicale se apără şi afirmă că în urma "examenului clinic şi a investigaţiilor efectuate în spital s-a conturat în cazul actriţei Jana Kramer diagnosticul de apendicită acută pentru care s-a intervenit chirurgical, cu acordul informat al pacientei, consimţământ în limba engleză, semnat de către aceasta", potrivit Click!. La 8 zile de la operaţie, Jana împreună cu mama sa au solicitat, sub semnătură, externarea şi transportul în SUA, contrar indicaţiilor medicilor români. Conform legilor internaţionale în domeniu, o acuzaţie de malpraxis poate fi făcută în doi ani de la faptă.

Citiţi şi O actriţă americană acuză medicii români de incompetenţă

×
Subiecte în articol: observator