x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Acuze din puscarie - "Jurnalul National, interzis"

Acuze din puscarie - "Jurnalul National, interzis"

de Tiberiu Lovin    |    29 Oct 2005   •   00:00
Acuze din puscarie  -  "Jurnalul National, interzis"

Ieri, fostul parlamentar PSD Gabriel Bivolaru (foto) ne-a sunat din Penitenciarul Margineni sa ne anunte ca Jurnalul National a fost oprit de la lectura detinutilor joi, 27 octombrie, in ziua in care a aparut interviul cu deputatul.

REVOLTATI. "Pur si simplu nu am avut voie sa-l citim, cu toate ca exista doua abonamente ale detinutilor la ziarul dumneavoastra. Bineinteles ca am reusit sa-l lecturam pana la urma, iar toti detinutii sunt multumiti ca ati reflectat realitatea din penitenciar. Nu pot spune acelasi lucru despre cei din conducere, care au luat masuri pentru ca noi sa nu vedem", a precizat Bivolaru. Tot el a tinut sa ne spuna ca in cele zece zile in care a fost dat in urmarire generala s-a aflat intr-o localitate de langa Bucuresti intr-o casa inchiriata. "Nu mi-am luat telefonul cu mine pentru ca altfel nu as mai fi avut concediu. Cum am vazut la televizor, am luat legatura cu avocatii mei si m-am predat", si-a incheiat convorbirea din puscarie Gabriel Bivolaru, condamnat la cinci ani pentru devalizarea BRD.

Directorul Penitenciarului Margineni, magistratul Victor Marcu, ne-a declarat: "Nu avem nici un resentiment. Voi verifica sa vad daca si-a permis cineva dintre angajatii nostri sa interzica Jurnalul. Va asigur ca acea persoana va fi sanctionata daca a facut asa ceva. Nu vad de ce ar opri abonamentul oamenilor. Noi nu avem fonduri pentru mai multe ziare, altfel am fi reinnoit abonamentul", ne-a mai spus directorul Marcu.

×
Subiecte în articol: observator