x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Argeş: peste 100 de autovehicule de mare tonaj sunt oprite la Bascov

Argeş: peste 100 de autovehicule de mare tonaj sunt oprite la Bascov

08 Feb 2010   •   00:00

Peste 100 de autovehicule de tonaj greu sunt staţionate, luni, la Bascov, în judeţul Argeş, la ieşirea de pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea spre Autostrada Bucureşti - Piteşti şi aşteaptă ridicarea interdicţiei de pe A 1.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, coloana de maşini se întinde pe aproximativ zece kilometri, şoferii aflându-se în cabinele autovehiculelor staţionate. Reprezentantul Poliţiei a precizat că, până în prezent, nu au fost semnalate incidente sau cazuri medicale.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, inspector Robert Radu, a declarat că poliţiştii direcţionează traficul rutier pe DN 7 Piteşti - Bucureşti ca urmare a închiderii autostrăzii Bucureşti - Piteşti.

"Autostrada Bucureşti - Piteşti a fost închisă aseară (n.r. - duminică seară) de la ora 20.00, din cauza viscolului şi a ninsorii, iar poliţiştii au instituit filtru rutier la intrarea pe A1 la Bucureşti şi la Piteşti şi direcţionează traficul pe DN 7 Piteşti - Bucureşti, cunoscut de către şoferi drept «şoseaua veche»", a declarat inspector Robert Radu.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România au decis închiderea autostrăzii după ce s-au înregistrat mai multe blocaje pe A 1, inclusiv două caramboluri în care au fost implicate 28 de maşini la kilometrul 89, respectiv 90, soldate cu opt răniţi, dintre care doi în stare gravă.

×
Subiecte în articol: observator