x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Beizadeaua Covei, amendat de poliţişti la nici o zi de la eliberare

Beizadeaua Covei, amendat de poliţişti la nici o zi de la eliberare

13 Oct 2010   •   00:00
Beizadeaua Covei, amendat de poliţişti la nici o zi de la eliberare

Iustin Covei, trimis în judecată pentru fraude bancare alături de alte persoane şi eliberat din închisoare sub control judiciar, a fost amendat, marţi seară, de poliţiştii rutieri, cu 900 de lei, după ce a fost prins conducând o maşină fără să aibă actele la el.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, agent Amelia Căprărin, Iustin Covei, fiul unui judecător de la Curtea de Apel Craiova, a fost oprit, marţi seară, de un echipaj al Serviciului Rutier, maşina sa, un autoturism BMW, având folie neagră pe geamuri.

Fiul magistratului de la Curtea de Apel Craiova nu a putut prezenta actele atunci când i-au fost solicitate de către poliţişti.

"A fost amendat cu 900 lei pentru folie şi lipsa actelor. Nu a avut nicio menţiune de făcut, el semnând procesul-verbal încheiat de poliţişti", a declarat agent Ameila Căprărin.

Iustin Covei şi alţi opt acuzaţi de fraude bancare au fost eliberaţi din Penitenciarul Rahova, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis, luni, cererile acestora de eliberare sub control judiciar.

×
Subiecte în articol: observator