x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boagiu despre demiterea şefilor ARR şi RAR: Am aşteptat trei zile o reacţie la accidentul din Tulcea

Boagiu despre demiterea şefilor ARR şi RAR: Am aşteptat trei zile o reacţie la accidentul din Tulcea

02 Oct 2010   •   00:00

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat, sâmbătă, referitor la decizia sa de demitere a directorului ARR, Iancu Crăciunoiu, şi a directorului RAR, Daniel Patentaşu, că aşteaptă de trei zile ca aceştia să aibă o recţie în cazul accidentului de la Tulcea şi că aceasta nu a existat.



"De câteva zile ne aflăm în faţa unui accident în urma căruia au murit patru oameni. Ştim foarte clar că toate reglementările în vigoare au fost încălcate având atribuţii nu numai de reglementare, ci şi de control şi nu a existat o reacţie fermă la ceea ce s-a întâmplat şi consider că în acest moment trebuie să iau măsuri dure, drastice, astfel încât cetăţreanul român să fie în siguranţă pe drumurile României. Nu poţi să accepţi ideea că vezi 76 de oameni într-un autobuz, să ştii nu e voie să faci aşa ceva, ai un autobuz care e într-o stare tehnică proastă şi care circulă pe un drum pe care nu ar fi trebui să intre şi nimeni să nu reacţioneze. De aceea, de astăzi (sâmbătă-n.r.) sunt în teren echipe mixte ARR, RAR, Poliţie Rutieră, care îşi vor face datoria. Să ştie (directorii ARR şi RAR -n.r.) că dacă avem reguli trebuie să le respectăm. I-am înlocuit aseară (vineri -n.r.) la ora 21.15. Am aşteptat trei zile o reacţie şi nu a existat", a afirmat Boagiu.

×
Subiecte în articol: observator