x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureşti: O macara s-a prăbuşit lângă Ministerul Transporturilor

Bucureşti: O macara s-a prăbuşit lângă Ministerul Transporturilor

26 Oct 2009   •   00:00

O macara ale cărei contragreutăţi s-au rupt a căzut în această dimineaţă, peste o maşină parcată pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitală, lângă sediul Ministerului Transporturilor. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, arată Mediafax.





Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, luni, că incidentul a avut loc după ce contragreutăţile unei macarale s-au rupt şi au căzut lângă clădirea unde îşi are sediul Ministerul Transporturilor, peste o maşină parcată în zonă.

Traficul în zonă nu este afectat în urma incidentului, a mai spus Ciocan, adăugând că de ancheta în acest caz se ocupă Poliţia Transporturi. La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat că incidentul, care s-a petrecut pe un şantier de construcţii, a fost anunţat în jurul orei 7.40, la 112, de către mai multe persoane care treceau prin zona bulevardului Dinicu Golescu din Capitală.

La faţa locului au fost trimise echipe ale ISU, un echipaj de descarcerare şi unul SMURD, precum şi o maşină cu apă şi spumă.

×
Subiecte în articol: observator