x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cătălin Zmărăndescu, eliberat din arest

Cătălin Zmărăndescu, eliberat din arest

02 Mai 2009   •   00:00

Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu şi Nicolae Dumitraşcu sunt liberi. Cei trei bodyguarzi ai lui Gigi Becali au fost puşi în libertate, vineri noapte, la ora 24:00, oră la care le-a expirat mandatul de arestare preventivă pentru 29 de zile.



Fericit că a scăpat de arest, Cătălin Zmărăndescu a ieşit cu zâmbetul pe buze din secţia 13 poliţie.

"Să ştiţi că e bine în libertate. Consider că am făcut o greşeală pentru că nu i-am predat Poliţiei pe hoţi, dar nicio clipă nu ne-am gandit că a prinde nişte infractori se va întoarce împotriva noastră. La momentul respectiv am încercat să recuperăm maşina. Infractorii au mers de bunăvoie la Gigi rugându-l să-i ierte. I-a iertat. Ei au fost liberi şi noi aici", a declarat Cătălin Zmărăndescu la ieşirea din arest. Cei trei au fost aşteptaţi de o mulţime de rude şi prieteni.

Gărzile de corp ale lui Gigi Becali au fost arestate în data de 2 aprilie, fiind acuzate de lipsire de libertate în mod ilegal. Ştefan Dediu a fost acuzat şi de uz de armă. În arest au mai rămas alţi doi acuzaţi în acest dosar, Marcel Popa şi Marian Milea, arestaţi în 14 şi respectiv 17 aprilie.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: observator