x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma au fost eliberaţi

Cinci suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma au fost eliberaţi

22 Mar 2010   •   00:00
Cinci suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma au fost eliberaţi

Instanţa din Veszprem a eliberat din arest cinci dintre cei 15 suspecţi în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma. Frankó Marianna, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Veszprem, a declarat că are cunoştinţă de cinci persoane puse în libertate, însă „nu este exclus să fie vorba de mai multe”.



Frankó a mai precizat că cei eliberaţi de instanţa din Veszprem sunt din grupul persoanelor arestate pentru huliganism, informează MTI, citat de Mediafax.

La începutul lunii februarie, Inspectoratul Principal de Poliţie din Veszprém a anunţat că Raffael Sándor este cel acuzat că l-ar fi înjunghiat mortal pe handbalistul român Marian Cozma, în data de 8 februarie 2009. Şeful Serviciului de Criminalistică al Poliţiei din Veszprém, Pogány Péter, a declarat atunci că Raffael Sándor l-a înjunghiat pe hanbalist în rinichi în discotecă şi după aceea în inimă, în faţa localului Patriota din Veszprém.

Raffael Sandor, Sztojka Ivan – care a participat la agresiunea asupra lui Cozma – şi Nemeth Győző – care l-a înjunghiat pe croatul Ivan Pesic în rinichi şi l-a lovit în cap pe sârbul Zarkó Sesum, sunt în stare de arest preventiv şi sunt acuzaţi de coautorat la infracţiune de omor, respectiv vătămare corporală gravă, cu punerea vieţii în pericol şi vătămare corporală gravă cu producere de handicap fizic permanent.

Poliţia din Veszprém a precizat, luna trecută, că 27 de persoane din cercul agresorilor au fost acuzate de distrugere şi tulburarea ordinii publice, iar unele dintre acestea sunt suspectate şi de înşelăciune, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, fals în acte şi mărturie mincinoasă.

 Marian Cozma a murit la 8 februarie 2009, după ce a fost înjunghiat în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia. La un moment dat, s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de la o masă alăturată, în urmă căruia Cozma a fost înjunghiat, iar alţi doi colegi au fost grav răniţi. Marian Cozma a murit în drum spre spital, în timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost înjunghiat în zona rinichilor.

×
Subiecte în articol: observator