x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia pe şoselele Orhideelor şi Vasile Milea, închisă

Circulaţia pe şoselele Orhideelor şi Vasile Milea, închisă

28 Apr 2009   •   00:00

Traficul rutier va fi închis începând de duminică noaptea, timp de şase luni, atât pe Şoseaua Orhideelor cât şi pe Vasile Milea. Conform unui comunicat al Primăriei Capitalei, măsura a fost luată pentru realizarea unor lucrări la Pasajul Pasarab.

Potrivit municipalităţii, pe Strada Alexandru Borneanu, dinspre Splaiul Independenţei către Şoseaua Vasile Milea şi pe Strada C. Ghercu, dinspre Şoseaua Orhideelor spre Splaiul Independenţei se va circula cu sens unic.

Deputaţii din Comisia de administraţie publică au decis, marţI, să avizeze favorabil proiectul de lege pentru adoptarea OUG privind declanşarea procedurilor de expropriere pentru cauză de utilitate publică a imobilelor proprietate privată situate în zona pasajului Basarab. Raportul favorabil s-a acordat pe proiectul de lege în forma venită de la Senat, Camera Deputaţilor fiind Cameră decizională.

Suma globală estimată pentru despăgubiri este prevăzută în bugetul Primăriei Bucureşti şi a fost cuprinsă în devizul general al lucrării desfăşurate în zona Basarab. După plata despăgubirilor pentru imobile, până în prezent, a rămas o sumă de 104.720 mii lei, care reprezintă suma globală estimată pentru despăgubirile necesare în ce priveşte imobilele rămase de expropriat, se arată în expunerea de motive a ordonanţei.

Valoarea totală a proiectului Pasajul Basarab este de 469.599 de milioane de lei, iar lucrările executate şi plătite de municipalitate până în prezent sunt în cuantum de 133.790.000 de lei.

×
Subiecte în articol: observator