x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cluj: Partidă ilegală de vânătoare sfârşită tragic

Cluj: Partidă ilegală de vânătoare sfârşită tragic

04 Ian 2010   •   00:00

Un bărbat de 29 de ani a fost internat în comă la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, după ce a fost împuşcat în cap, din greşeală, cu o armă cu alice, în timpul unei acţiuni ilegale de vânătoare desfăşurată duminică, informează Mediafax.



Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat că doi bărbaţi au participat la o acţiune de vânătoare în zona Dej, iar unul dintre ei l-a împuşcat, din greşeală, pe celălalt. "Cei doi aveau permis de port armă, dar nu aveau permis de vânătoare decât începând cu data de luni. Din primele cercetări reiese că au plecat duminică să ia urma unei vulpi, iar unul dintre cei doi a tras cu o puşcă cu alice şi l-a nimerit, din greşeală, pe colegul său, în vârstă de 29 de ani, în zona capului. Poliţia a deschis dosar penal pentru cei doi pentru braconaj, iar persoana care a tras are dosar penal şi pentru vătămare corporală gravă din culpă", a afirmat Pop.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, pentru a fi operat. "Starea bărbatului este foarte gravă, prognosticul este rezervat. A fost împuşcat cu alice în zona capului şi este în comă", susţine directorul Clinicii, Ioan Ştefan Florian. Cei doi bărbaţi locuiesc într-un sat aparţinând de comuna Unguraş, de lângă Dej.

×
Subiecte în articol: observator