x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cronica unei căsătorii care nu a mai avut loc

Cronica unei căsătorii care nu a mai avut loc

de Mara Raducanu    |    19 Aug 2010   •   00:00
Cronica unei căsătorii care nu a mai avut loc

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt de la Poliţia Capitalei, nu mai are nevoie de nici o prezentare. S-a scris despre el mai ceva decât despre preşedinţii de ţară... De fapt, ca să fim mai expliciţi, nu există zi fără Ciocan. Indiferent dacă plouă, ninge, este caniculă, prindem infractori, stăm la plajă, vorbim despre criză sau medităm asupra universului, Christian Ciocan - devenit mai nou şi un guru al mediului online - este în mintea şi în gândurile noastre.



Venit de pe plaiuri mehedinţene să facă carieră la Bucureşti, Ciocan a cucerit imediat "piaţa". Nici nu ar avea cum să fie altfel. Deschizi televizorul, apare Ciocan. Dai drumul radioului, auzi vocea lui Ciocan. Răsfoieşti la întâmplare un ziar şi ce vezi?! - Simplu, o ştire despre Ciocan! De la sfaturi despre cum să ne păzim casa sau cum să ne ferim de infractori - nimic de zis, sunt pe "felia" maestrului Ciocan - până la cele despre "cum să mănânci usturoi şi să ai o respiraţie sănătoasă", Ch.C. este o prezenţă constantă în vieţile noastre.

Ianuarie 2010. Toată planeta a luat cunoştinţă de faptul că dinspre Poliţia Capitalei se auzeau clopote de nuntă. În sfârşit, unul dintre cei mai vânaţi burlaci ai momentului, Christian Ciocan, îşi găsise aleasa inimii. Pentru cele care speraseră să devină doamne Ciocan, lacrimi şi suspine... Dezamăgiri, visuri pierdute, dragoste rănită... Dar aşa e în viaţă! Mergem mai departe! Norocoasa, Adina Gheorghe, manager la o publicaţie cunoscută, femeia care îi câştigase inima lui Christian. Iar nunta se anunţa una ca-n basme. Ce n-a văzut Micul Paris! Peste toată floarea poliţienească se anunţau trei zile şi trei nopţi de petrecere. De la agenţiile de presă până la ziare şi televiziuni, toată lumea anunţă evenimentul anului! "Ciocan renunţă la burlăcie!"; "Râvnit de multe, câştigat de o singură femeie"; "Christian Ciocan şi-a găsit aleasa". Încep comentariile şi declaraţiile pe marginea fericitului eveniment. Ce planuri au cei doi? Vor cinci sau zece copii? Ce aşteaptă viitoarea doamnă Ciocan de la comisarul-minune al Poliţiei Române? A fost dragoste la prima vedere?

Şi, fiindcă dragostea arde, ca să-şi impresioneze viitoarea soţie, Christian i-a dăruit un set de bijuterii - diamante negre bătute în aur alb, de 18 carate, un set format din inel şi brăţară - la un preţ demn de un comisar de Poliţie... 5.000 de euro. "Eu şi Christian suntem împreună de o lună, dar îl iubesc din momentul în care l-am văzut prima dată, din iulie 2008! A fost dragoste la prima vedere! Ne-am mutat împreună acum trei săptămâni. Nu am stabilit ziua nunţii, însă, aşa cum îl cunosc pe Christian, mă aştept ca aceasta să fie în orice moment!", declara fericită viitoarea doamnă Ciocan.
Problemele din Paradis nu au întârziat însă să apară... Dragostea vine, dar se mai şi duce...

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, renunţarea lui Ciocan la burlăcie avea să se termine în curând. Mai exact, prin luna iulie. Pentru ca admiratoarelor să le vină inima la loc, purtătorul de cuvânt anunţă oficial că a decis să rupă relaţia cu Adina. Gata, nu se mai însoară! I s-a luat omului şi preferă să mai copilărească... La urma-urmei, e şi mâine o zi. "Nu mă mai însor. Încă nu mi-am găsit jumătatea, dar e pe drum. Simt asta." Ciocan a refuzat să spună motivele pentru care a decis să rupă relaţia cu Adina, dar apropiaţi ai comisarului au declarat că firea posesivă a acesteia l-ar fi determinat să nu-şi mai pună pirostriile: "Era foarte posesivă şi îi sărea ţandăra mai des decât îi sărea lui Christi. El are nevoie de o femeie blândă, nu sălbatică". Îi urăm să o găsească, iar noi să dansăm la nunta sa. Să sperăm că motoul "Siguranţă şi încredere" de pe maşinile Poliţiei este valabil şi pentru el!

×
Subiecte în articol: observator