x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul interlopului Caiac, cercetat de poliţiştii din Craiova

Fiul interlopului Caiac, cercetat de poliţiştii din Craiova

22 Mar 2010   •   00:00

Cosmin Pârvu, zis Coco, a fost prins la volan deşi are permisul suspendat. În plus, poliţiştii au găsit într-unul din buzunarele tânărului un plic ce conţinea un praf alb despre care cred că este cocaină. Cosmin Pârvu este fiul cunoscutului interlop Mihai Pârvu, zis Caiac, ucis în august 2008. Caiac a fost împuşcat în cap şi în piept, într-o dispută pornită de la o partidă de poker.



Cosmin Pârvu, în vârstă de 22 de ani, a fost prins conducând maşina fără permis. Carnetul lui auto este suspendat din iunie anul trecut pentru că ar fi fost obţinut ilegal, la Piteşti, informează Mediafax. De asemenea, poliţiştii au găsit într-unul din buzunarele tânărului un plic ce conţinea un praf alb despre care cred că este cocaină. Nu este pentru prima dată când Cosmin Pârvu, zis Coco, are probleme cu legea. În octombrie 2008, alături de doi prieteni, a fost implicat într-o luptă cu cuţite, într-o benzinărie din Craiova.

Pe numele lui Cosmin Pârvu a fost întocmit un dosar penal pentru conducere a unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

×
Subiecte în articol: observator