x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul primar de Baia Mare, transferat la Penitenciarul Gherla

Fostul primar de Baia Mare, transferat la Penitenciarul Gherla

03 Mai 2010   •   00:00

Fostul primar din Baia Mare Cristian Anghel, condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare pentru corupţie, a fost transferat, azi după-amiază, la Penitenciarul Gherla, unde va sta cel puţin 21 de zile, pe perioada de carantină, existând posibilitatea ca apoi să fie transferat la Baia Mare.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Dan Donciu, a declarat că Anghel a ajuns la instituţie luni după-amiază.

"Cristian Anghel nu a fost încă inclus într-un regim de executare a pedepsei. După o perioadă de carantinare de 21 de zile, aşa cum prevede procedura, o comisie de individualizare a pedepsei va stabili regimul de executare a pedepsei, în funcţie de durata pedepsei, de faptă şi altele", a spus Donciu.

Anghel poate contesta decizia comisiei, iar după ce aceasta rămâne definitivă, fostul primar poate cere executarea pedepsei la penitenciarul cel mai apropiat de domiciliu său, care poate fi şi cel din Baia Mare.

Fostul primar al municipiului Baia Mare Cristian Anghel, condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare pentru fapte de corupţie, s-a prezentat, sâmbătă seară, înainte de miezul nopţii, la Penitenciarul Baia Mare, după ce perioada de întrerupere de executării pedepsei i-a expirat.

×
Subiecte în articol: observator