x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Geoană confirmă discuţia cu Băsescu, dar spune ca accesul lui Voicu la MAI a fost blocat de votul PSD

Geoană confirmă discuţia cu Băsescu, dar spune ca accesul lui Voicu la MAI a fost blocat de votul PSD

13 Apr 2010   •   00:00

Fostul lider al PSD, Mircea Geoană, a confirmat că a avut o discuţie telefonică cu preşedintele Băsescu, în care şeful statului şi-a exprimat „anumite rezerve” cu privire la nominalizarea lui Cătălin Voicu la MAI, dar spune că discuţia nu a cântărit în decizia luată de partid, ci votul din partid.



„Da, pot să confirm această conversaţie telefonică cu domnul Băsescu, în care m-a informat cu privire la anumite rezerve pe care le-ar avea cu privire la această potenţială nominalizare. Nu a fost cazul, ca dovadă că votul din partid a arătat ca favorit în acel moment pe domnul Oprea. Vă reamintesc că, în condiţiile în care a trebuit să facem alte nominalizări - domnul Dragnea, apoi domnul Nica - domnul Voicu nu a reapărut ca propunere din partea partidului nostru”, a declarat Geoană, citat de Mediafax.

El a precizat că PSD nu a renunţat la nominalizarea lui Cătălin Voicu din cauza acestei conversaţii telefonice, ci în urma unui vot în cadrul partidului. Geoană nu a dorit să spună motivele invocate de preşedintele Băsescu împotriva lui Voicu, afirmând că sunt chestiuni pe care nu le poate comenta în mod public.

×
Subiecte în articol: observator