x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

27 Iul 2009   •   00:00
!! Ne enervează faptul că doar după ce sportivii obţin performanţe in­ter­na­ţi­o­nale ne dăm seama că România n-are aia şi aia... Ultimul caz, cel al săritorului în apă Constantin Popo­vici, care s-a clasat în primii opt la CM de Nataţie de la Roma. Băieţaşul s-a antrenat pe saltele, a sărit pe bureţi, ca la judo, în lipsa unui bazin în care să exerseze săriturile. E ca şi cum poloiştii  ar învăţa să înoate pe uscat, hipismul s-ar face fără cai, iar fotba­lul s-ar juca fără balon . Poate rezolvă doamna Plăcintă cazul.

!! Ne-a enervat vremea de la sfârşit de săptămână, când tot românul s-a pre­gătit pentru câteva zile la mare, dar pe plajă surprize, surprize. Ploaie, vânt şi voie bună. C-aşa-i timpul pro­babil.

!! Ne-a enervat la culme A2. O ştiţi, Autostrada Soarelui. S-a circulat ceva de speriat zilele astea, de parcă iarăşi s-a spart conducta de autotu­risme. Cică e criză, dar se-mbulzeşte lumea la distracţie. Şi nu e deloc ieftină o escapadă de trei zile la mare.

!! Ne enervează în continuare femeile politice din România, care-mpart banul public după bunul plac, făcând gaură-n buget. Ne întrebăm dacă vor să rezolve astfel problema discrimi­nării, depăşindu-şi colegii de partid la cheltuieli din buzunarele noastre.

×
Subiecte în articol: observator