x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?

22 Ian 2010   •   00:00
Întrebări ? Enervări !! Mirări !?
Sursa foto: /JURNALUL FOTO

!! Ne întrebăm când or să se termine odată reformele astea, că de 20 de ani tot se reformează, dar nu se simte nimic. Fiecare ministru care se perindă pe la Palatul Victoria are grijă să anunţe că reformează una şi alta. Numai că orice minune ţine trei zile, iar rezultatul este un român năuc. Nici nu se obişnuieşte bine cu ce i se bagă pe gât, că i se serveşte alta!

!! Ne enervează cei care îşi "salvează" maşinile din troiene "îngropându-le" pe cele ale vecinilor. La fel cum ne enervează şi "boierii" care nu pun niciodată mâna pe-o lopată să-şi cureţe un loc de parcare. Las' că s-or găsi câţiva care să-şi cureţe locurile, şi- atunci, cum e liber, ţuşti pe locul gata curăţat. Fraierii pot să-şi "decupeze" un alt loc de parcare când se întorc!

!! Ne miră că duşul rece pus de presa internaţională pe flacăra violet din România nu are nici un efect. Politicienii continuă să întoarcă problema pe toate părţile, iar ştirile despre criza economică, şomaj, pensionari, spitale au devenit fapt divers. Singura concluzie pe care poţi să o tragi în aceste condiţii nu e decât că vor, într-adevăr, ca România să fie medievală!

×
Subiecte în articol: observator