x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf armat la o sucursală bancară din Reşiţa

Jaf armat la o sucursală bancară din Reşiţa

30 Noi 2009   •   00:00

Doi bărbaţi îmbrăcaţi în costume de motociclişti şi care aveau feţele acoperite au jefuit, în această dimineaţă, o sucursală a unei bănci din Reşiţa, după ce i-au ameninţat pe angajaţi cu un pistol. Atacatorii au reuşit să fugă cu o sumă de bani al cărui cuantum nu este cunoscut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Adriana Beţa, cei doi bărbaţi au intrat într-o sucursală Raiffeisen din Reşiţa, îmbrăcaţi în costume de motociclişti şi purtând măşti pe faţă, şi i-au ameninţat pe angajaţi cu un pistol, fără ca vreo persoană să fie rănită în urma incidentului..

"Doi indivizi îmbrăcaţi în motociclişti, purtând măşti de motociclist pe faţă, au pătruns în bancă şi după ce i-au ameninţat pe angajaţi cu un pistol au fugit cu banii care se aflau la vedere. Ei nu au reuşit să ajungă la seif. Angajaţii nu au acţionat butonul de alarmă şi ne-au anunţat după producerea jafului, prin intermediul apelului de urgenţă 112", a spus Beţa, citat de Mediafax.

Potrivit acesteia, poliţiştii nu au stabilit cu ce sumă au reuşit să fugă cei doi.

Primele informaţii arată că atacatorii ar fi plecat cu motocicletele, poliţiştii instituind filtre la intrările şi ieşirile din judeţ pentru a-i prinde.

Echipe de poliţişti studiază, la ora transmiterii acestei ştiri, imaginile surprinse de camerele de luat vederi din bancă.

×
Subiecte în articol: observator