x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maria Băsescu, rugată să insiste pe lângă preşedinte să aleagă o altă cale de luptă anticriză

Maria Băsescu, rugată să insiste pe lângă preşedinte să aleagă o altă cale de luptă anticriză

14 Mai 2010   •   00:00
Maria Băsescu, rugată să insiste pe lângă preşedinte să aleagă o altă cale de luptă anticriză
Sursa foto: Karina Knapek/Jurnalul National

Deputatul PNL Cristina Pocora i-a adresat o scrisosoare deschisă soţiei şefului statului, Maria Băsescu, în care îi cere acesteia să-l determine pe Traian Băsescu "să-şi respecte angajamentele", să acorde o şansă copiilor, mamelor, familiei în general, şi să aleagă o altă cale de luptă anticriză.



"Doamnei Maria Băsescu, Stimată Doamnă, am ales să vă adresez o scrisoare deschisă, dat fiind că celelalte posibilităţi de dialog, instituţionale, cu preşedintele Traian Băsescu s-au dovedit a fi ineficiente. Mă adresez dumneavoastră apelând la calităţile pe care le aveţi, de femeie, mamă şi soţie a celui care astăzi hotărăşte, din păcate, de unul singur, destinele ţării", se arată la începutul scrisorii, citată de Mediafax.

Pocora afirmă că măsurile anunţate de reducere drastică a indemnizaţiei pentru creşterea copilului, a celorlaltor contribuţii pentru persoanele aflate în dificultate şi a pensiilor, ar constitui un dezastru pentru viitorul României.

"Cred că dumneavoastră, care aţi dovedit sensibilitate şi credibilitate atunci când ne-aţi scris tuturor acea scrisoare în care menţionaţi că soţul dumneavoastră «nu a fost niciodată agresiv cu proprii copii şi nici cu vreun alt copil», veţi avea puterea să-l determinaţi pe domnul Traian Băsescu să-şi respecte angajamentele enunţate de-a lungul timpului", scrie Pocora.

Ea îi cere Mariei Băsescu să-l determine pe preşedinte să-şi respecte angajamentele.

"Astăzi, ca şi în fiecare zi a celui de-al doilea mandat, este momentul să se gândească iar cum să facă lucruri bune pentru oamenii de rând care l-au ales din nou. Unul dintre acestea ar fi să acorde o şansă copiilor, mamelor, familiei în general şi să aleagă o altă cale, cea corectă şi eficientă, constituţională, de luptă împotriva crizei", conchide deputatul PNL.

×
Subiecte în articol: observator