x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MESAJE, SMS-uri şi URĂRI de ZIUA MAMEI. De 8 Martie fă-i o bucurie femeii care ţi-a dat viaţă!

MESAJE, SMS-uri şi URĂRI de ZIUA MAMEI. De 8 Martie fă-i o bucurie femeii care ţi-a dat viaţă!

07 Mar 2013   •   18:00
MESAJE, SMS-uri şi URĂRI de ZIUA MAMEI. De 8 Martie fă-i o bucurie femeii care ţi-a dat viaţă!

Dumnezeu nu poate fi mereu pretutindeni si, din aceasta pricina, a creat mamele. De 8 Martie, de Ziua Mamei, fa-i o bucurie femeii care ti-a dat viata, cat de mica. Daca nu-ti permiti un cadou, trimite-i un sms cu o urare, in care sa-i spui cat de mult o iubesti. In acest scop, v-am pregatit cateva sms-uri si urari de Ziua Mamei, care sa va scuteasca de o cautare in plus. La multi ani tututor mamelor!

Mama este fiinţa aleasă de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentantă pe pământ. La multi ani, mama!

Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! LA multi ani, mama!

Daca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare. La multi ani, mama!

O mama atat de minunata ca tine merita ca fiecare zi sa fie 8 martie!

Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!

Iti multumesc ca ai suportat insuportabilul, ca ai facut ceva din nimic. La multi ani, mami!

La multi ani, mama! Esti minunata si vreau sa impart cu tine ce am mai de pret. Iata de ce m-am gandit sa-ti trimit copiii vreo luna :D!

Singura persoana care va avea intotdeauna incredere mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna ... intotdeauna mama mea!

Mama! Ce cuvant simplu...ce semnificatie mirifica...Mama e cea care iti da viata,te invata primii pasii in viata,primele cuvinte...ea te invata tot ce e important in viata ta! La multi ani, mama!

De 8 Martie iti doresc mama multa sanatate sa ai cate mai multe bucurii in viata,iti multumesc mult ca m-ai invatat sa iubesc! te iubesc mama

Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine scumpa mea mama. Acum ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI!!!

La multi ani scumpa mea mamica! Iti doresc multa sanatate, fericire, impliniri si multa putere pentru a trece peste toate greutatile la care viata ne-a supus.

Iti multumesc mama. Tu esti ingerul meu pazitor, umbrela mea atunci cand ploua, haina ce ma apara de frigul dinauntrul meu si din afara. La multi ani, mama!

Mama ne iarta toate greselile, chiar si pe acelea pe care nu le-am facut.

Bratele mamei sunt facute numai din iubire, si, de aceea, copii adorm atat de usor in ele. La multi ani, mami!

Fericirea unei mame este asemeni luminii unui far calauzitor de vapoare, facandu-ne mai limpede viitorul, si reflectandu-ne trecutul sub forma unor frumoase amintiri. La multi ani, mama!




×