x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Boc îşi pune colegii de partid "într-o poziţie de papagali"

Ponta: Boc îşi pune colegii de partid "într-o poziţie de papagali"

21 Apr 2010   •   00:00

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că decizia Guvernului de a propune propriul proiect de revizuire a Constituţiei, după ce Parlamentul a înfiinţat deja o comisie, arată starea de haos şi harababură generalizată de Emil Boc.

"Nimeni nu mai înţelege nimic, dacă este vorba de un joc al PDL sau este un haos total. Ieri, în Parlament, reprezentanţii PDL au fost de acord şi au votat pentru o comisie care să elaboreze proiectul de revizuire a Constituţiei, acum şeful lor şi preşedintele PDL face alt proiect", a afirmat el.

Liderul PSD a afirmat că proiectul elaborat de Guvern, după decizia luată deja de Parlament, este neserios.

"Poate fi un joc al PDL, dar este un joc pe care nu îl înţelege nimeni, fiind lipsit de orice logică. Este pur şi simplu un haos şi o stare de harababură. Domnul Emil Boc, după ce că nu este în stare să gestioneze funcţia de prim-ministru şi treburile Guvernului, intervine şi peste Parlament, punându-şi şi colegii lui de partid, Roberta Anastase şi Daniel Buda, preşedintele Comisiei de revizuire a Constituţiei, într-o lumină penibilă, într-o poziţie de papagali. Este încă o dovadă de neseriozitate şi arată starea de haos pe care domnul Boc o aprofundează pe zi ce trece", a spus Ponta, citat de Mediafax.

×
Subiecte în articol: observator