x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Precizare Enel Romania

Precizare Enel Romania

26 Aug 2010   •   00:00

In urma stirii publicate de website-ul Jurnalul National, cu privire la schimbarea conducerii departamentului de Relatii Externe al Enel Romania, dorim sa aducem cateva clarificari necesare si sa corectam o serie de informatii.



In primul rand, actualul director al departamentului de Relatii Externe, Dl. Paolo Chighine va continua sa detina aceasta functie avand intreaga responsabilitate asupra activitatii departamentului, pe parcursul urmatoarelor luni, pana se va realiza inlocuirea sa cu dl. Radu Cosarca. Confirmam faptul ca Dl. Cosarca va fi angajat de catre Enel Romania incepand cu luna septembrie a acestui an. Dl. Cosarca va avea o perioada de training in companie, urmand sa preia in mod oficial functia de Director Relatii Externe pana la sfarsitul toamnei.

In acelasi timp, mentionam ca Dl. Chighine conduce departamentul de Relatii Externe al Enel Romania de la sfarsitul anului 2006, iar mandatul sau initial de 2 ani a fost prelungit pana la aproape 4 ani. Intrucat al doilea mandat al sau se incheie, dl. Chighine va reveni la sediul central al Enel de la Roma, unde va prelua o noua functie de conducere in cadrul Grupului Enel.
Biroul de Presa Enel Romania.

×
Subiecte în articol: observator