x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Bistriţa: Hoţii i-au făcut la buzunare pe funcţionari chiar la ei în birouri!

Primăria Bistriţa: Hoţii i-au făcut la buzunare pe funcţionari chiar la ei în birouri!

27 Aug 2009   •   00:00

Doi funcţionari ai Primăriei Bistriţa au fost furaţi, chiar în timpul serviciului, de un bărbat din oraşul Sângeorz-Băi, care a pătruns nestingherit în birourile acestora şi le-a sustras un telefon mobil şi suma de 300 de lei. Furturile au avut loc în dimineaţa zilei de marţi, 25 august, arată Ramona Olari - purtător de cuvânt al Poliţiei.



Prima victimă a fost o angajată din cadrul Direcţiei economice a primăriei, care a constatat că îi lipsesc 300 de lei din portmoneu. Trei ore mai târziu, un alt angajat al primăriei şi-a dat seama că nu îşi mai găseşte telefonul mobil, în valoare de 300 de lei, care i-a fost sustras chiar de pe birou.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să îl prindă pe autorul faptelor, acesta fiind un bărbat din Sângeorz-Băi, care locuieşte fără forme legale în municipiul Bistriţa. Conducerea primăriei încearcă să îşi dea seama cum a putut hoţul să pătrundă în birouri, fără să fie întrebat ce caută în zonă, mai ales că intrările în primărie sunt supravegheate de către gardieni.

×
Subiecte în articol: observator