x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Real time", la Orange Online MeetUp

"Real time", la Orange Online MeetUp

04 Mar 2010   •   00:00

Ne petrecem din ce în ce mai mult timp online şi avem aşteptări mai mari de la funcţionalităţile unui site. Una dintre cele mai mari dorinţe este să avem acces la informaţie "aici şi acum", fie că este vorba despre un produs pe care dorim să îl cumpărăm sau despre un concert transmis live.

David Carr, Digital Strategy Director în cadrul agenţiei de comunicare britanice Chemistry Communications Group, va supune dezbaterilor conceptul de "real time", în cadrul unei noi ediţii Online MeetUp, marţi, 9 martie, la Orange concept store. Invitatul special va încerca să definească procese precum "real time search" (căutare în timp real), "real time customer service" (relaţii cu clienţii în timp real), "real time dialogue campaigns" (campanii interactive în timp real), "real time eCommerce" (eVanzari în timp real) etc.

Totodată, David Carr va descrie noile structuri de business dezvoltate pornind de la nevoia clienţilor de a acţiona în timp real pe internet. Vom putea afla ce au de câştigat companiile, care sunt riscurile şi provocările pe care le întâmpină şi ce modificări au loc în comportamentul de cumpărare a internauţilor şi în percepţia acestora asupra unui brand.

Online MeetUp este un eveniment marca Orange în care invitaţii dezbat teme de actualitate şi de interes pentru mediul online românesc şi îşi împărtăşesc experienţele cu specialiştii din domeniu. Doritorii pot solicita o invitaţie pe blogul dedicat evenimentului, www.orange.ro/meetup.

Tot aici pot afla informaţii despre invitaţii speciali şi despre prezentările din ediţiile trecute.

×
Subiecte în articol: observator