x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Revelion 2010 de nota 10, la Taverna Sârbului

Revelion 2010 de nota 10, la Taverna Sârbului

22 Dec 2009   •   00:00
Revelion 2010 de nota 10, la Taverna Sârbului

"Descoperirea unui nou fel de mâncare provoacă unui om mai multă fericire decât descoperirea unei noi stele", spunea Anthelme Brillat-Savarin (autorul "Fiziologiei Gustului)". Imaginaţi-vă ce descoperă simţurile în momentul în care aburii unor preparate după reţete vechi ale căror secrete îl ştiu numai bucătarii sârbi se amestecă cu acordurile unor muzici care aduc foc în inimile bărbaţilor şI lacrimi în ochii doamnelor (după cum spunea Mozart).

Acorduri pe muzica celor de la Amaro Del, a lui Adrian Enache şI a mai noului proiect Delia&Marius Mihalache vor face concurenţă  - loială - preparatelor sârbeşti, în noaptea de Anul Nou, la Taverna Sârbului din Bucureşti. Programul special din Noaptea de Revelion începe de la ora 21h00 şI ţine până dimineaţa, la ora cinci. ŞI tot de cifra cinci dăm când se aduce vorba de petrecerile pe care Taverna Sârbului le organizează de Revelion. Au trecut, aşadar, cinci ani. De-a lungul timpului, au cântat în localul în care nu există muzică fără mâncare, dar nici mâncare fără muzică, artişti precum Loredana, Mbela şI trupa Gloria, Marius Mihalache, Corina Chiriac, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Pavel Stratan, Fanfara Zece Prăjini, Holograf, Jukebox, Vali Crăciunescu, Fanfara din orchestra lui Goran Bregovic.

Marius Mihalache va face pentru a doua oară Revelionul la Taverna Sârbului, de data aceasta împreună cu noua sa parteneră de trupă Delia Matache. Colaborarea dintre cei doi este relativ nouă,   din această toamnă Mihalache şI Matache punând bazele unui proiect inedit prin care artiştii şi-au dorit să "reinventeze muzica de petrecere", îmbinând muzica lăutărească cu jazz-ul, pop-ul şI chiar R&B-ul.

Prin urmare, Revelion la Taverna Sârbului - Bucureşti 2010. Muzică bună, mâncare pe săturate şI băutură din belşug. Printre specialităţile cu care invitaţii îşi vor răsfăţa papilele gustative se numără mezelurile şI brânzeturile făcute în casă, piftia, pomana porcului, sărmăluţele sârbeşti, fripturi de toate felurile, plăcintă cu brânză, garnituri şI prăjiuturi. Preţul unui bilet (de persoană) este, în funcţie de zonă, 98 de euro, 115 de euro şI 130 de euro. (R.I.A)


 
 


×
Subiecte în articol: observator