x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şase membri ai reţelei de falsificatori de documente de la Timişoara au fost arestaţi

Şase membri ai reţelei de falsificatori de documente de la Timişoara au fost arestaţi

25 Feb 2010   •   00:00

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Emil Andrei, şase din cele şapte persoane ridicate şi audiate în urma descinderilor din Timişoara au fost arestate, în noaptea de miercuri spre joi, pentru 29 de zile.



Cele şase persoane arestate fac parte dintr-o reţea de falisificatori de documente, fiind acuzate de aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, fals şi uz de fals şi înşelăciune.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara au descins, ieri dimineaţă, în şapte locuinţe din municipiu pentru a-i prinde pe membrii unei reţele de falsificatori de acte.

Conform poliţiştilor care au participat la descinderi, aproximativ 15 membri ai grupării, majoritatea din Timişoara, s-au folosit de identităţi false şi file CEC falsificate pentru a achiziţiona mai multe bunuri de la firme, în special materiale de construcţii.

"În urma descinderilor au fost duse la audieri şapte persoane suspectate că au comis infracţiuni de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, respectiv utilizarea de documente bancare false sau fără acoperire", a spus Emil Andrei, citat de Mediafax.

Prejudiciul estimat în acest caz este, până în prezent, de aproximativ două milioane de lei.

×
Subiecte în articol: observator