x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

19 Mar 2010   •   00:00

19 martie 2010



CARAVANA JURNALUL
Trei zile, trei evenimente dedicate bucureştenilor. Până duminică, 21 martie, Piaţa Constituţiei găzduieşte TIMON - Târgul Imobiliar Naţional, Târgul de produse bio şi tradiţionale şi Textil Expo - expoziţie cu vânzare de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii. Indiferent dacă paşii vă vor purta spre Piaţa Constituţiei pentru cumpărături, afaceri, distracţie sau doar de dragul plimbării, trebuie să ştiţi că aici vă aşteaptă un prieten de nădejde: Caravana Jurnalul Naţional, cu CD-uri de Colecţie, filme româneşti din seria Cinemateca şi Biblioteca pentru Toţi.

SCRISOARE CĂTRE BOC
Vicepreşedintele PC, Bogdan Diaconu, a cerut ieri printr-o scrisoare deschisă adresată premierului Boc scoaterea UDMR de la guvernare "pentru câteva fapte de notorietate publică pe care doi membri ai Cabinetului dumneavoastră le-au săvârşit, fapte care aduc prejudicii clare României, statului de drept şi Constituţiei acestei ţări". Este vorba despre Marko Bela, care a emis, în calitatea sa de vicepremier, o scrisoare oficială redactată exclusiv în limba maghiară, şi despre ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, care a participat la o manifestaţie la care au fost afişate însemne antiromâneşti. (I. Bugean)

DEBARASAREA LA SAT
Programul "Marea Debarasare" se va desfăşura în 2010, o singură dată în fiecare trimestru, pe durata unui întreg week-end. Acţiunea va debuta la 26-27 martie, a anunţat ieri ministrul Mediului, Laszlo Borbely. Ministrul a arătat că, pentru prima oară, Programul "Marea Debarasare" va ajunge în acest an şi în mediul rural, în nouă dintre judeţele ţării. Campania a fost lansată în anul 2007 şi urmăreşte să dezvolte o atitudine responsabilă faţă de mediu, prin corecta reciclare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

×
Subiecte în articol: observator