x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tabara de Excelenţă între 1 iulie – 30 august

Tabara de Excelenţă între 1 iulie – 30 august

07 Iul 2009   •   00:00

În perioada 1 iulie - 30 august 2009, peste 3.000 de elevi de gimnaziu şi liceu vor pleca în "Tabara elevilor activi şi merituoşi" în staţiunile Neptun-complexul Comorova, Eforie Sud şi Paralia Katerini-Grecia.



Ei au fost selectaţi pe parcursul anului educaţional 2008-2009 pentru a pleca, în 8 serii, în tabăra organizată sub egida "Contractului pentru Educaţie", program derulat şi asumat de primarul general Sorin Oprescu, împreuna cu preşedintele Asociaţiei Şcoala Democraţiei, Florin Diaconescu.

30 de copii cu rezultate deosebite, membri ai Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu vor pleca pentru o săptămână în staţiunea Neptun, în complexul Comorova, ca răsplată pentru performanţele lor.

Plecarea acestora a fost posibilă ca urmare a acordului de parteneriat vizând aplicarea "Contractului pentru Educaţie" încheiat între Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Primăria Municipiului Bucureşti şi Asociaţia Şcoala Democraţiei.

De asemenea, o serie de formatori din cadrul Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu, vor asigura pe perioada taberei workshop-uri şi programe educaţionale de vacanţă adaptate vârstei. Aceasta este o nouă etapă din cadrul unei colaborări începute în luna mai, (cu prilejul celei de-a X-a ediţii a Târgului de Oferte Educaţionale), derulate în cadrul "Contractului pentru Educaţie". Tabara elevilor activi şi merituoşi este finanţată de Primăria Capitalei şi urmăreşte, ca şi anul trecut, stimularea şi recompensarea elevilor implicaţi şi performanţi.

×
Subiecte în articol: observator