x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tentativă de jaf la o sucursală a unei bănci din Baia Mare

Tentativă de jaf la o sucursală a unei bănci din Baia Mare

24 Feb 2010   •   00:00

O tentativă de jaf a avut loc la o sucursală a băncii Raiffeisen din municipiul Baia Mare. Un bărbat a intrat în sediul unităţii, cerându-i funcţionarei banii din casă. Aceasta, însă, a acţionat butonul de panică, iar tânărul a fugit fără să ia vreun ban.



Voichiţa Zehan, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, a declarat că un bărbat a intrat în sucursala băncii din Baia Mare, situată spre marginea municipiului, dar într-o zonă intens circulată, şi s-a aşezat la rând. Când a ajuns în faţa funcţionarului sucursalei, bărbatul ar fi scos un pistol de jucărie şi i-ar fi cerut acestuia banii.

Angajata sucursalei bancare a acţionat imediat butonul de panică, moment în care atacatorul s-a speriat şi a fugit înainte să reuşească să fure ceva din bancă.

"Atacatorul nu a mai luat niciun ban şi a fugit", a spus Voichiţa Zehan. Martorii susţin că bărbatul care a intrat în sucursala bancară nu era mascat. În prezent, poliţiştii verifică dacă în bancă existau camere de supraveghere şi dacă incidentul a fost filmat şi audiează martorii.

Mediafax

×
Subiecte în articol: observator