x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo Trandafir deţine acţiuni la mai multe firme, două case şi un teren intravilan

Teo Trandafir deţine acţiuni la mai multe firme, două case şi un teren intravilan

14 Apr 2010   •   00:00
Teo Trandafir deţine acţiuni la mai multe firme, două case şi un teren intravilan
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul National

Candidat PDL în Colegiul 19 al Capitalei, Teodora Trandafir are, potrivit declaraţiilor de avere şi de interese, acţiuni la mai multe firme de producţie de televiziune. Ea a realizat în ultimul an fiscal venituri de 73.405 lei şi şi-a cumpărat în 2009 o casă şi un teren intravilan în Drăgăneşti, Teleorman.



Trandafir are un teren intravilan în comuna Drăgăneşti din judeţul Teleorman, de 1800 de mp, achiziţionat în anul 2009. La capitolul imobile, Teo Trandafir a trecut un apartament în Bucureşti, de 46,83 metri pătraţi şi o casă în comuna Drăgăneşti, cumpărată în 2009, cu o suprafaţă utilă de 40,86 metri pătraţi.

Candidatul PDL are mai multe conturi bancare, la Unicredit, în valoare de 6.900 de euro, două depozite la ING, unul în valoare de 5.142 de lei, deschis în 2001, iar celălalt de 7.840 lei, deschis în 2002.

Veniturile lui Teo Trandafir au provenit de la firma SC Local TV Network SRL, unde în ultimul an fiscal a încasat suma de 27.067 lei şi de la firma SC BusyMedia Consulting SRL, unde a câştigat suma de 46.338 lei.

Teo Trandafir a trecut în declaraţia de avere şi alocaţia fiicei sale, Maia Maria Elena Trandafir, în valoare de 504 lei.

Potrivit declaraţiei de interese, Teo Trandafir este acţionar în mai multe firme: SC Teo Trandafir Production SRL, unde este acţionar unic, SC Local TV Network SRL şi SC Cool Dude Production SRL, unde deţine o cotă parte de 30% din acţiuni. Ea mai deţine 50% dintre acţiunile firmei SC Dietetica SRL din localitatea Călimăneşti.

×
Subiecte în articol: observator