x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un muncitor s-a prăbuşit în puţul unui lift din Sun Offices

Un muncitor s-a prăbuşit în puţul unui lift din Sun Offices

05 Mar 2010   •   00:00

Un barbat a suferit astazi un accident mortal în timp ce executa lucrări pe şantierul Sun Offices, clădirea de birouri adiacentă centrului comercial Sun Plaza.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului şi a încercat resuscitarea victimei, dar acesta a decedat. Conform coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, alte două persoane au fost rănite, echipele SMURD acordându-le îngrijiri.

Din primele verificări, cei trei sunt muncitori, care executau lucrări la lift, au căzut de la etajul 2, la minus 2, aproximativ 15 metri, după ce o balustradă de lemn s-a rupt.

Cele două persoane rănute, în vârstă de 23 respectiv 27 de ani, au traumatisme cranio-faciale şi vor fi transportate la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală.

În puţul liftului era apă, împrejurările în care s-a produs incidentul nu au fost încă elucidate, neputându-se stabili dacă liftul funcţiona sau era defect.
După o primă investigaţie mai multi muncitori au îndepărtat protecţiile de la casa liftului din clădirea de birouri şi au încercat să coboare materiale de la etajul 3 al şantierului, încălcând normele de protecţie a muncii.
Clădirea de birouri se află încă în construcţie, nu este accesibilă publicului şi este separată de centrul comercial Sun Plaza.

×
Subiecte în articol: observator