x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un român, martor la jaful din timpul celui mai mare turneu european de poker

Un român, martor la jaful din timpul celui mai mare turneu european de poker

08 Mar 2010   •   00:00
Un român, martor la jaful din timpul celui mai mare turneu european de poker

8 minute a durat asaltul asupra jucătorilor din hotelul berlinez. Patru dintre hoţi, înarmaţi cu automate Kalaşnikov, macete şi grenade, au intrat în clădire, i-au ameninţat pe gardieni şi au plecat cu banii din fondul de premii al turneului de poker. Sorin Costantinescu poveşteşte momentele de panică trăite atunci când şase hoţi înarmaţi cu miltraliere şi grenade au dat buzna în hotelul în care avea loc turneul.



Poliţia germană nu are deocamdată nicio pistă pentru găsirea tâlharilor care au fugit cu marele câştig. „Au fost foarte bine organizaţi, ştiau exact unde sunt banii înăuntru, în sala de conferinţă. S-a speriat lumea rău de tot, aveau şi o grenadă în mână şi vă daţi seama că, fiind sute de oameni într-o sală mică de conferinţe, a fost o nebunie”, a declarat Sorin Constantinescu.



Patru dintre hoţi au intrat în clădire, i-au ameninţat pe gardieni şi au plecat cu banii din fondul de premii al turneului de poker. Alţi doi tâlhari au stat de pază afară. Totul s-a petrecut ca în filme. Hoţii au luat banii dintr-un birou aflat lângă recepţia hotelului. Poliţia nu a putut furniza informaţii exacte privind valoarea pagubei, însă presa susţine că e vorba de 800 de mii de euro.

La turneul de poker, cu premii totale de peste un milion de euro, au participat şi câţiva jucători profesionişti români, scrie replicaonline.ro. Păţania de la Berlin se va dovedi utilă la sfârşitul acestei luni pentru că la Bucureşti va avea loc Campionatul Mondial de Poker. Mai ales pentru Sorin Constantinescu, preşedintele român al Asociaţiei Organizatorilor de Cazionouri, care era la turneu. M-am uitat în jurul meu să văd cam câţi bodyguarzi trebuie să postez ca să desfăşor turneul liniştit", a mai spus Constantinescu.

×
Subiecte în articol: observator