x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Atac fără precedent al lui Victor Ponta la adresa premierului: “Acest măscărici sinistru trebuie oprit”

Atac fără precedent al lui Victor Ponta la adresa premierului: “Acest măscărici sinistru trebuie oprit”

de Ion Alexandru    |    14 Iul 2020   •   12:32
Atac fără precedent al lui Victor Ponta la adresa premierului: “Acest măscărici sinistru trebuie oprit”

Liderul Pro România, Victor Ponta, l-a catalogat, într-o postare pe contul său de socializare, pe premierul Ludovic Orban drept “măscărici mincinos și ticălos”, după ce șeful Executivului a declarat, în cadrul unui interviu televizat, că legea privind carantina și izolarea a fost modificată la Camera Deputaților de majoritatea PSD-Pro România-ALDE. “M-am săturat de acest măscărici mincinos și ticălos și cred că s-au săturat toți românii”, scrie Victor Ponta. “Lucovid – Impostor nesimțit! Intră pe web-site-ul Camerei Deputaților și o să vezi că Legea ta penibilă și idioată a fost votată de PNL și PSD, fără să o citească cineva. Deputații Pro România au votat împotrivă, iar ALDE nu mai există în Cameră, impostorule”, a explodat fostul premier.

 

Atacul virulent al lui Ponta continuă: “Când minți și aberezi non-stop și cu atâta nesimțire, nu ai cum să conduci România în momente atât de dificile! Absolut normal că nimeni nu te mai crede, nimeni nu mai respectă indicațiile tale mincinoase! Chiar nu înțelegi? Sau obrazul tău este mai gros decât șoriciul? Acest măscărici sinistru trebuie oprit!”. 

 

Reacția liderului Pro România a avut loc în contextul în care, duminică seară, premierul Ludovic Orban a declarat, la un post de televiziune, comentând afirmațiile președintelui Senatului, Robert Cazanciuc, că “legea privind carantina şi izolarea, aflată în dezbatere în Senat, este varianta adoptată de Camera Deputaţilor, unde a fost modificată de majoritatea PSD-Pro România-ALDE”. „Practic, Cazanciuc critică colegii lui din partid”, a afirmat Orban, precizând că proiectul de lege iniţiat de guvern nu este perfect, dar legea este indispensabilă. 

 

 

×
Subiecte în articol: victor ponta