x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preşedintele Băsescu a semnat numirea Ramonei Mănescu ca ministru al Transporturilor

Preşedintele Băsescu a semnat numirea Ramonei Mănescu ca ministru al Transporturilor

de Mediafax    |    26 Aug 2013   •   10:37
Preşedintele Băsescu a semnat numirea Ramonei Mănescu ca ministru al Transporturilor
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Preşedintele Traian Băsescu a semnat numirea în funcţie a Ramonei Mănescu ca ministru al Transporturilor, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

"În temeiul prevederilor Art. 85 alin. (2), Art. 100 alin. (1) din Constituţia României, republicată, precum şi ale Art. 10 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, având în vedere propunerea primului-ministru, Preşedintele României decretează: Articol unic – Se numeşte în funcţia de membru al Guvernului doamna Ramona-Nicole Mănescu, ministru al Transporturilor", se arată în decretul de numire.

Aceasta va depune jurământul de investitură la ora 15.00.

Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu, luni dimineaţă, propunerea de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor.

Ponta a declarat ieri că este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru postul de ministru al Transporturilor şi va trimite Preşedinţiei o propunere în acest sens, cealaltă propunere făcută de liberali fiind Nini Săpunaru.

×