x close

METEO. După caniculă, urmează ploi şi vijelii

0
13 Iul 2017 - 10:42
METEO. După caniculă, urmează ploi şi vijelii Mr_Twister/Getty Images/iStockphoto Driving in rainy weather

Prognoza meteo pentru țară

Valorile termice vor fi în scãdere uşoarã faţã de cele din intervalul precedent, dar în sudul şi în sud-estul ţãrii, vremea va fi cãlduroasã şi, local se va resimţi disconfortul termic, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

 

Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate şi mai ales dupã-amiaza şi seara vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, trecãtor cu aspect de vijelie, în nordul, centrul şi estul teritoriului, în zonele de deal şi de munte şi pe spaţii mai mici în rest. Pe arii restrânse vor fi cãderi de grindinã şi cantitãţi de apã ce vor depãşi 15...20 l/mp şi cu totul izolat 30 l/mp.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 34 de grade, uşor mai scãzute în regiunile nordice, dar şi mai ridicate în Lunca Dunãrii.

Prognoza meteo pentru București

Vremea va fi cãlduroasã cu o maximã a temperaturii aerului în jurul a 32 de grade şi disconfort termic, la orele amiezii. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporar accentuate spre searã, când vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Citeşte mai multe despre:   furtuna

 

Ştiri din .roPUBLICITATE
 
Serviciul de email marketing furnizat de