x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Astrocafe.ro te invită la: Detoxifierea Relaţiilor. Calea Iubirii, 2 martie 2014

Astrocafe.ro te invită la: Detoxifierea Relaţiilor. Calea Iubirii, 2 martie 2014

18 Feb 2014   •   15:34
Astrocafe.ro te invită la:  Detoxifierea Relaţiilor. Calea Iubirii, 2 martie 2014
Cu Dr. Nicoleta Svârlefus- consilier de dezvoltare personală şi spirituală certificat, speaker inspiraţional, astrolog, fondator şi autor Astrocafe.ro, medic.

Ne gândim deseori să urmăm un program de detoxifiere pentru corp, mai ales primăvara, dar neglijăm faptul că şi mintea noastră, relaţiile şi toate palierele vieţii au nevoie de detoxifiere. Aşadar, ce-ar fi să începem această primăvară cu un "program" de detoxifiere relaţională?

Mintea noastră este construită să judece, iar judecăţile sunt adresate atât propriei persoane cât şi celor cu care formăm diferite relaţii în viaţă. Relaţiile de durată, cele pe care le considerăm importante şi joacă un rol major în creşterea noastră sunt cele mai vulnerabile la a acumula tot felul de "toxine" traduse prin judecaţi, plângeri, aşteptări, condiţionări, care apoi se transformă în obişnuinţe iar acestea alcătuiesc tipare şi scenarii după care ne derulăm relaţiile.

Deşi Orice relaţie are la baza iubirea, această fiind de fapt energia care aduce împreună doi oameni, în timp, ea este acoperită, chiar uitată, printr-un proces de "intelectualizare" permanentă. Altfel spus, în loc să simţim în relaţii, ajungem doar să gândim despre ele şi despre oamenii implicaţi.

Am creat acest workshop că pe o posibilitate de schimbare a unor percepţii, de conştientizare, de aducere la suprafaţă şi eliberare a unor gânduri şi poveşti toxice, desprindere de judecaţi şi aşteptări, de transformare, reîntoarcere în inima şi reamintire a iubirii.

Fie că e vorba de relaţia de cuplu, de relaţiile cu părinţii, cu copiii, cu prietenii etc, toate acestea au nevoie, din când în când de igienizare, purificare, revigorare. Iar acesta este un proces care ţine de munca fiecăruia cu el însuşi şi nu cu aşteptarea că celălalt să o facă.

De regulă, sentimentul de neîmplinire şi înstrăinare, tensiunile, frustrările, au la baza o acumulare de judecaţi, plângeri, aşteptări, condiţionări, temeri. Odată schimbate anumite percepţii şi poveşti pe care ni le spunem, totul se reconfigurează şi putem trece la un alt nivel de înţelegere, acceptare, armonie... în definitiv iubire.

Dacă eşti inspirat să participi, te aşteptăm cu drag!
Când?
Duminică 2 martie 2014, 10:30- 18:30h (cu pauze mici de cafea şi o pauză de 1 h la prânz). Ora de încheiere se poate modifica.
Unde?
În Bucureşti. Adresa exactă le va fi comunicată participanţilor.
Înscriere:
Pentru rezervarea unui loc, aşteptăm intenţia ta de participare şi solicitarea formularului de înscriere la:
workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator, asistent şi responsabil înscrieri).
Pentru orice alte detalii www.astrocafe.ro

×