x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Edi Stancu, Bogdan Boantă, Cocuța și Antonio spun „Poftiți pe la noi!” de la Predeal

Edi Stancu, Bogdan Boantă, Cocuța și Antonio spun „Poftiți pe la noi!” de la Predeal

25 Aug 2014   •   10:04
Edi Stancu, Bogdan Boantă, Cocuța și Antonio spun „Poftiți pe la noi!” de la Predeal

Luni, 25 august, și marți, 26 august, în ultima ediție a emisiunii

Edi Stancu, Bogdan Boantă, Cocuța și Antonio își fac bagajele și pleacă la Predeal! Stăpâni ai ringului de dans, cei patru vor fi nevoiți să îi arate lui nea Mărin că nu sunt stângaci nici la coregrafiile care implică mături, trafaleți, bormașini, mai pe scurt, muncă pe brânci.

Conflictele se ivesc la tot pasul pentru că nea Mărin e mai rău ca niciodată, așa cum declară și Bogdan Boantă, istovit de perfecționismul gazdei emisiunii. Ca și când nu ar fi fost destul de stresați de tot ceea ce trebuie pus la punct în pensiune și prin curte, chef Sorin Bontea și fetița lui, Miruna, își fac apariția. Miruna îi fierbe la foc mic pe cei care trebuie să îi pregătească micul dejun, demonstrându-le că bucătăria poate fi orice, numai loc de joacă nu.

Dacă nea Mărin își mai găsește o pereche de fini, asta doar în cazul în care fiul proprietarilor pensiunii se va căsători cu iubita lui, de origine filipineză, tot el își găsește, în sfârșit, și nașii: sătui de cât au de îndurat, dansatorii pun la cale o coregrafie spectaculoasă de metode pentru a-l pedepsi. Așa se face că nea Mărin e imobilizat și închis într-o magazie.

Oaspeți de seamă vin la pensiune, iar emoțiile vor copleși proprietarii pensiunii, coregrafii și chiar și pe nea Mărin. Cine sunt aceștia, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind luni și marți, de la 20:30, emisiunea „Poftiți pe la noi!”.

×