x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lady Gaga şi logodnicul ei au plonjat în apa îngheţată a Lacului Michigan, în scop caritabil

Lady Gaga şi logodnicul ei au plonjat în apa îngheţată a Lacului Michigan, în scop caritabil

07 Mar 2016   •   15:48
Lady Gaga şi logodnicul ei au plonjat în apa îngheţată a Lacului Michigan, în scop caritabil

  Cântăreaţa americană Lady Gaga şi logodnicul ei, actorul Taylor Kinney, au plonjat duminică în apa îngheţată a Lacului Michigan, în cadrul evenimentului Polar Plunge, organizat în fiecare an de municipalitatea din Chicago, în scop caritabil, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa pop şi iubitul ei s-au alăturat câtorva mii de participanţi la acest eveniment insolit, organizat pentru a strânge fonduri în beneficiul sportivilor cu handicap care participă la Jocurile Olimpice Speciale. A fost cel de-al doilea an când Lady Gaga a participat la Polar Plunge. 

La eveniment au mai participat câţiva colegi ai actorului Taylor Kinney care joacă în serialul ”Chicago Fire”, dar şi David Eigenberg, un star al serialului ”Totul despre sex”, şi prezentatorii TV Al Roker şi Tamron Hall.

Lady Gaga, care a purtat cu această ocazie un tricou şi pantaloni negri, alături de o pelerină cu stele şi dungi, imitând drapelul american, a publicat şi câteva fotografii pe reţelele de socializare, după acest eveniment.

Participanţii la Polar Plunge 2016 spun că evenimentul din acest an a fost unul mult mai ”călduros”, deoarece temperatura a fost de 4,4 grade Celsius.

Anul trecut, Lady Gaga i-a ajutat pe organizatori să strângă suma de 1,1 milioane de dolari în beneficiul filialei din Chicago a Jocurilor Olimpice Speciale.

Vedeta americană a fost însoţită anul trecut de actorul Vince Vaughn, iar la ediţia din 2014 marea vedetă a evenimentului a fost Jimmy Fallon, care a plonjat în costum şi cravată în apele Lacului Michigan.

Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut pe 28 martie 1986. Artista americană şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat  patru albume de studio. Cântăreaţa Lady Gaga, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.



Sursa: News.ro

×
Subiecte în articol: Lady Gaga