x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

12 Sep 2007   •   00:00

Sute de sibieni şi turişti au participat sămbătă şi duminică la cea de-a patra ediţie a Festivalului brănzei şi al ţuicii, care s-a desfăşurat in apropiere de municipiul Sibiu, la Curmătura Ştezii, şi la care şi-au prezentat marfa 25 de producători din judeţul Sibiu.

Festival. Sute de sibieni şi turişti au participat sămbătă şi duminică la cea de-a patra ediţie a Festivalului brănzei şi al ţuicii, care s-a desfăşurat in apropiere de municipiul Sibiu, la Curmătura Ştezii, şi la care şi-au prezentat marfa 25 de producători din judeţul Sibiu. Brănza de Sibiu, renumită in ţară, a adunat şi de această dată laudele turiştilor care au vrut să guste, dar şi să cumpere. Producătorii, in majoritate din Mărginimea Sibiului, le-au prezentat vizitatorilor căteva dintre secretele reţetelor.

in ţară

16 septembrie. Expoziţie de produse legumicole. Balta Doamnei, judeţul Prahova. La eveniment pot participa numai producătorii din zonă, autorităţile incercănd să stimuleze agricultorii să cultive legume bio.

14-16 septembrie. Concursul Internaţional de Gătit in Aer Liber. Gilău, judeţul Cluj. Juriul concursului va fi prezidat de starul emisiunii "License to Grill", canadianul Robert Reinford.

14 septembrie. Luxury Day. Bucureşti, Hotel Marriott. Se pot achiziţiona vinuri şi băuturi rafinate.

in lume

11-14 spetembrie. Sweets Ukraine. Kiev, Ucraina. Evenimentul este cel mai mare din Europa de Est prezentănd atăt produse finite, căt şi ingrediente din industria de profil.

14-17 septembrie. Polagra. Poznan, Polonia. Scopul declarat al organizatorilor este de a ajuta industria alimentară poloneză să se ridice la nivelul ţărilor foarte dezvoltate din Uniunea Europeană.

18-20 septembrie. FoodPack. Sao Paolo, Brazilia. La tărg se vor reuni producători de ambalaje pentru industria alimentară.

×
Subiecte în articol: agenda