x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Pauză de cafea

Pauză de cafea

16 Mai 2007   •   00:00

Mel Brooks, celebrul actor de comedie şi producător american, intrebat fiind dacă este un geniu, a răspuns astfel: "Nu sunt un geniu adevărat. Sunt aproape un geniu. Mai bine aş spune că sunt un geniu mai scund. Aş fi preferat totuşi să fiu inalt şi normal decăt un geniu scund". Dar sunt oare vedetele de la Hollywood supraoameni aşa cum, intenţionat sau nu, ne lasă să credem?

Mel Brooks, celebrul actor de comedie şi producător american, intrebat fiind dacă este un geniu, a răspuns astfel: "Nu sunt un geniu adevărat. Sunt aproape un geniu. Mai bine aş spune că sunt un geniu mai scund. Aş fi preferat totuşi să fiu inalt şi normal decăt un geniu scund". Dar sunt oare vedetele de la Hollywood supraoameni aşa cum, intenţionat sau nu, ne lasă să credem? Ce se ascunde in spatele ţinutelor impecabile, a activităţilor in scopuri caritabile, a replicilor inteligente sau a frumuseţii lor, devenită legendară? De fapt, cei mai mulţi dintre ei tănjesc după o viaţă normală, in care să poată să petreacă, in afara aparatelor de fotografiat, căt mai mult timp cu familia. Alţii găsesc un mod de a se relaxa, n-o să vă vină să credeţi, chiar gătind. Nu numai că pot să gătească, dar chiar creează reţete noi, apreciate de invitaţi. Pentru unii actori, gătitul s-a transformat intr-o afacere profitabilă, aceştia investind in deschiderea unor restaurante. "The Continental" (din Beverly Hills) este numele restaurantului cu specific japonez şi italian deschis de Matt Damon şi de Ben Affleck. Jennifer Lopez a investit o sumă fabuloasă intr-un restaurant din Pasadena, numit Madre's, unde se servesc preparate latino-americane şi portoricane. De reţinut că "ţinuta şic" este obligatorie.

×
Subiecte în articol: agenda