x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Alexandru Arsinel

"Astazi e ziua ta..." - Alexandru Arsinel

03 Iun 2005   •   00:00

A format cel mai cunoscut si longeviv cuplu de actori de comedie alaturi de Stela Popescu. Au sarbatorit, an de an, Revelionul cu fiecare roman in parte. Numele lui este astazi o marca a teatrului de revista. Alexandru Arsinel implineste astazi 66 de ani.

  • 4 iunie 2005


  • "Omul mereu viseaza, mereu isi propune ceva"

    "Pentru mine, un an in plus inseamna de cele mai multe ori bucuria de a ma intalni cu oamenii, de a realiza cate ceva. Anul acesta pentru mine a insemnat enorm de multe: prima mea nepotica, un an de experienta, in care te-ai mobilizat sa rezolvi ceva si ti-a reusit, inseamna planuri, inseamna multe...
    Trecerea unui an e un castig, e o victorie in lupta cu viata si in lupta cu acel eveniment implacabil prin care trebuie sa trecem cu totii. In momentul in care astepti evenimente importante in viata, chiar si la o varsta mai inaintata, vrei sa se intample ceva important. Noi asteptam de mult un nepotel, si el a venit, ceea ce pentru noi inseamna si un moment de mare bucurie, dar si unul de mobilizare. Avem pe inca cineva in familie pe care trebuie sa-l ajutam sa iasa in lume.
    Sunt inca un om in putere, sunt un om care are inca multe de realizat si pentru faptul ca am pentru ce sa traiesc in continuare, am motive serioase, mi-am propus anumite obiective pe care vreau sa le ating si ma straduiesc sa raman sanatos si am de munca. Aceste lucruri ma agata, ma ambitioneaza, ma fac sa uit uneori ca orele trec, zilele trec, anii trec si ar fi timpul uneori sa ma mai potolesc. Nu cred ca va exista un moment in viata mea in care ceva ma va potoli.
    Am o permanenta neliniste. Inainte, atunci cand am debutat, lucrurile, viata se manifestau altfel, ceva mai pasnic, fara multe orizonturi. Aveam orizontul meu, imi propusesem sa ajung ceva, sa fac ceva in meseria mea, intr-un fel sau altul sa ma realizez ca om, ca familie. Acum unele lucrurile s-au implinit, dar obiectivele nu s-au oprit. Omul mereu viseaza, mereu isi propune cate ceva. Acum insa vad lucrurile altfel, mai cu experienta omului de acum, nu cu tineretea si ambitiile de la debutul intrarii mele in viata.
    Toate sunt intr-o permanenta schimbare, le incasezi, te adaptezi la ele, primesti altele. Depinde cat de tare esti ca sa le poti ghici, suporta si sa treci peste ele mai departe. Orice eveniment te poate mobiliza. Sunt un om norocos, un om la care intamplarea a avut un rol extraordinar. Si sunt, in general, un om pozitiv, o fire optimista". (Loreta Popa)

    ×
    Subiecte în articol: calendar