x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Aurelian Temisan

"Astazi e ziua ta..." - Aurelian Temisan

02 Iun 2005   •   00:00

Dupa ce a anuntat ca se retrage din muzica, Aurelian Temisan, unul dintre cei mai in voga artisti ai anilor ’90, le transmite, de ziua lui, "prietenilor si ascultatorilor" sa se pregateasca de surprize. Astazi implineste 33 de ani.

  • 3 iunie 2005
  • "Se implinesc si 5 ani de la logodna mea"

    "Oare cum pot sa ma simt intr-o astfel de zi? Ma simt minunat. Nu s-a intamplat nici o schimbare fizica majora de anul trecut pana acum. Implinesc 33 de ani si este o varsta biblica, de aceea simt o incarcatura pozitiva.

    Imi voi serba ziua de nastere intr-un mod foarte intim, mai ales ca tot astazi se implinesc si cinci ani de la logodna mea. Acesta este un eveniment important care trebuie sarbatorit, nu va pot da amanunte. In copilarie, intotdeauna timpul parca trece mai incet. La varsta asta, parca ti-ai dori sa aiba ziua mai mult de 24 de ore, insa pot spune ca trecerea timpului a fost asa cum trebuie sa fie. Nu pot da bice timpului si nici nu-l pot face sa mearga mai domol. Acum, responsabilitatile sunt mai multe, problemele, mai complicate si surprizele vietii... la tot pasul. Cu trecerea timpului, mi-am schimbat modul de a-mi sarbatori ziua de nastere. Prietenii si conjunctura s-au schimbat. La fel s-au schimbat si gusturile mele, in functie de ce cunostinte acumulez intre timp, asa ca nici o petrecere nu seamana cu alta...

    A! Trebuie sa va povestesc o aniversare mai deosebita. S-a petrecut pe cand eram handbalist, intr-o zi de 3 iunie, echipa mea a castigat un meci important, in care eu am fost unul din marcatorii principali, iar cheful victoriei s-a transformat in petrecere de ziua mea, o petrecere extrem de reusita.

    La capitolul planuri, la 25 de ani mi-am propus ceva ce, din pacate, nu s-a realizat in anul acela (nu-i bai, nu a fost nimic grav). Anul asta simt ca voi avea una din cele mai mari realizari ale mele. De ziua mea imi doresc sa am sanatate si sa duc la bun sfarsit proiectele pentru care, sper, se vor bucura prietenii si ascultatorii mei. Sunt multumit cu varsta pe care o am si asa voi fi la fiecare aniversare, asa ca nu imi doresc sa ma intorc in timp si in orice caz nu sunt trist ca am mai adaugat un an la varsta. Regret ramas de la varsta de 32 de ani... sa zicem ca nu am realizat tot ce mi-am propus, si asta din motive care nu tin in totalitate de mine.

    Regretul nu este o infrangere, ci pornirea spre un alt proiect. Realizari au fost mai multe, pe mai multe planuri, dar nu o sa va vorbesc despre ele. In incheiere, va voi spune cum ma vad eu din exterior: ambitios, pretentios, exigent, bun colaborator, plin de surprize (veti vedea...)."

    ×
    Subiecte în articol: calendar