x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Dragos Bucur

"Astazi e ziua ta..." - Dragos Bucur

13 Iun 2005   •   00:00
"Astazi e ziua ta..."  -  Dragos Bucur

Este unul dintre cei mai cunoscuti actori din tanara generatie, s-a afirmat in filme de succes, precum "Marfa si banii", "Moartea domnului Lazarescu", ale lui Cristi Puiu, sau "Furia" in regia lui Radu Muntean. Astazi, Dragos Bucur implineste 28 de ani.



"Sunt un om norocos, muncitor si de cuvant"

"Un an in plus inseamna… habar n-am ce inseamna! Nu masor timpul in ani, ci in realizari, esecuri, bucurii… Ma simt foarte bine si plin de energie. Ziua de nastere o voi aniversa cu prietenii in interiorul unei "realizari". Adica intr-un club pe care il voi deschide impreuna cu doi prieteni, Bughi si Edi, pe 18 iunie. Petrecerea de ziua mea este un fel de "avan-lansare"! Cred ca timpul trece la fel, poate doar acum, spre deosebire de anii trecuti, sunt ceva mai atent si imi rezerv ceva mai mult timp pentru mine si placerile "lumesti".
Aniversarile le petrec insa la fel, cu prietenii si familia. Desi s-a mai intamplat sa si muncesc uneori de ziua mea; anul trecut de exemplu, eram in Valencia, filmam pentru "Jurnal de calatorie". O aniversare mai deosebita ar fi cea de la 14 ani… M-a parasit iubita pentru alt baiat din anturajul meu… Ha! Sper sa nu se mai intample! Aniversarile, in general, sunt speciale... La 14 ani ma gandeam ca o sa am buletin, iar la 18 ani ca o sa pot vota. Serios! De ziua mea imi doresc sanatate.
Mie, familiei mele, iubitei mele si prietenilor mei. Daca s-ar putea sa ma intorc la alta varsta, nu as face-o, imi place ce mi se intampla si imi place sa ma las in voia evenimentelor, sa ma las surprins de viata. Trecerea unui an e un motiv de petrecere, deci un motiv de bucurie. Am avut un an plin de momente fericite. Multa munca, multa distractie, intalniri importante si proiecte ce mi se pareau imposibile! Sunt un om norocos datorita oamenilor pe care i-am intalnit. Si muncitor. Si de cuvant."

×
Subiecte în articol: calendar