x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Florin Grozea

Astazi e ziua ta... - Florin Grozea

24 Noi 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Florin Grozea

Povestea trupei Hi-Q a inceput in 1995, cand Florin ii propune colegului sau de clasa sa fie solistul formatiei. In anul urmator au lansat primul lor hit, "Sfarsit de septembrie". Au urmat succese dupa succese, concerte, hituri, emisiuni tv. Florin Grozea implineste astazi 26 de ani.

"Traiesc lucruri frumoase si interesante"

Povestea trupei Hi-Q a inceput in 1995, cand Florin ii propune colegului sau de clasa sa fie solistul formatiei. In anul urmator au lansat primul lor hit, "Sfarsit de septembrie". Au urmat succese dupa succese, concerte, hituri, emisiuni tv. Florin Grozea implineste astazi 26 de ani.

"Ziua mea o intampin cu speranta si cu bucurie, ca de fiecare data, si in acelasi timp cu melancolie ca a mai trecut un an. De obicei nu imi fac planuri de sarbatorire, de-abia astept sa fiu surprins. E un fel de-a spune, pentru ca de fapt nu-mi prea plac surprizele, pot fi si neplacute. Astazi, vom avea doua concerte. De fapt, cam in fiecare an, in ultimii cinci-sase ani, am avut concerte de ziua mea sau in noaptea de dinainte. Toate aniversarile au fost speciale. Nu-mi amintesc una despre care sa zic ca e preferata. Timpul trece parca mai rapid de cativa ani incoace, dar nu-mi pare rau, pentru ca traiesc lucruri frumoase si interesante. Viata mea e interesanta. Sunt fericit ca sunt sanatos si ca pot trai si urmatorul minut, si urmatoarea zi asa cum imi place sa traiesc. Cea mai mare satisfactie a vietii mele profesionale este evident trupa Hi-Q. Tot ce are legatura cu Hi-Q este un succes si asta nu ma poate face decat fericit. In cariera mea lucrurile au mers mai intotdeauna spre bine. In viata personala insa, intr-adevar au fost niste momente in care ar fi trebuit sa fac altcumva. Sunt anumite lucruri pe care le regret. Daca nu cantam, probabil as fi fost acum un mare informatician, pentru ca asta mi-a placut de mic. Aveam o mare dragoste pentru calculatoare si informatica, motiv pentru care am si facut clasa de informatica la liceu si apoi Facultatea de Electronica si Calculatoare. In ultima vreme nu am mai avut timp sa ma ocup si de aceasta pasiune. Am foarte multe alte lucruri pe care vreau sa le fac cat se poate de bine si atunci ma concentrez pe ele. Momentul decisiv in care m-am hotarat sa urmez aceasta cariera a fost atunci cand am venit la Bucuresti. Emisiunea tv pe care o faceam in provincie avea mare succes si am fost nevoit, in sensul bun al cuvantului, sa ma mut in Bucuresti. Era mai mult decat un vis implinit: o cariera in televiziune. Sunt un pic suparat pe mine, pentru ca, desi am impresia ca imi doresc foarte multe lucruri si foarte marete, de fiecare data imi dau seama ca mi-am dorit mult prea putin decat am reusit pana acum. De fiecare data ma surprind prin ceea ce reusesc. Cele mai frumoase cadouri le primesc de la familia mea si de la colegii mei de la Hi-Q."

MULTUMIRE
"Viata mea e interesanta. Sunt fericit ca sunt sanatos si ca pot trai si urmatorul minut, si urmatoarea zi asa cum imi place sa traiesc. Cea mai mare satisfactie a vietii mele profesionale este evident trupa Hi-Q"

PASIUNI
"Daca nu cantam, probabil as fi fost acum un mare informatician, pentru ca asta mi-a placut de mic. Aveam o mare dragoste pentru calculatoare si informatica..." - Florin Grozea, membru al trupei Hi-Q
×
Subiecte în articol: calendar