x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Florin Prunea

Astazi e ziua ta... - Florin Prunea

08 Aug 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Florin Prunea

A pasit pe terenul de fotbal in urma cu 20 de ani. A jucat 40 de meciuri in nationala Romaniei si 14 partide in cupele europene. FC National este cea de-a saptea echipa din Divizia A cu care Florin Prunea a semnat in decursul carierei. Astazi, portarul implineste 37 de ani.

"Timpul trece enervant de repede"

A pasit pe terenul de fotbal in urma cu 20 de ani. A jucat 40 de meciuri in nationala Romaniei si 14 partide in cupele europene. FC National este cea de-a saptea echipa din Divizia A cu care Florin Prunea a semnat in decursul carierei. Astazi, portarul implineste 37 de ani.

"Primesc noul an ce vine cu incredere si cu optimism pe plan sportiv si familial. Chiar daca este ziua mea, eu ma voi afla pe teren, la antrenament, la munca. Seara o voi petrece in familie, cu prietenii, cu parintii, cu fratii. Majoritatea aniversarilor le-am prins in cantonament, nu prea am avut timp sa imi serbez ziua. Anul precedent a fost un an bun, am fost sanatosi cu totii. Pe plan profesional, mentionez ca am obtinut locul patru si calificarea pentru Cupa UEFA cu echipa mea de atunci de club din Grecia (n.r. - Skoda Xanthi). In viata nu regret nimic, pentru ca mi-am ales singur tot ceea ce am facut, eu nu am avut niciodata impresar sau ceva de genul asta si am facut numai ce am vrut pe plan profesional. Nu tot timpul am luat deciziile corecte, insa nu le-am regretat niciodata dupa aceea, pentru ca le-am luat eu. Niciodata nu mi-am facut planuri, mai ales in Romania nu poti sa-ti faci planuri, pentru ca traim intr-o tara in care se intampla atat de multe intr-un timp atat de scurt, incat e greu sa iti faci planuri de viitor. Timpul trece enervant de repede, ca si viata. Cea mai mare satisfactie a vietii mele este familia, sotia si fiica mea. Povestea cu fotbalul a inceput la 9 ani. Am crezut ca e o joaca, dar dupa aceea, cand am inceput sa joc pe bani de la 15 ani incolo, intr-adevar mi-am dat seama ca este o meserie care iti poate da foarte multe satisfactii, atat materiale, cat si morale. Am primit mai multe sfaturi in timp de la parinti si pana la oamenii cu care m-am intalnit in cariera. Am avut sansa sa lucrez cu oameni foarte mari, si in fotbal, si in alte domenii. Pe tata il admir cel mai mult. Pe mine ma infurie minciuna si, cand un jucator de fotbal este furat, furat la contracte si asa mai departe, ma enerveaza teribil de rau. Sunt o persoana buna, sociabila, totusi putin cam impulsiva. De ziua mea imi doresc sa fim sanatosi, si eu, si familia mea, parintii, prietenii; este cel mai important lucru."

STIL
"In viata nu regret nimic, pentru ca mi-am ales singur tot ceea ce am facut, eu nu am avut niciodata impresar sau ceva de genul asta si am facut numai ce am vrut pe plan profesional"

AMINTIRE
"Povestea cu fotbalul a inceput la 9 ani. Am crezut ca e o joaca, dar dupa aceea, cand am inceput sa joc pe bani de la 15 ani incolo, intr-adevar mi-am dat seama ca este o meserie care iti poate da foarte multe satisfactii..." - Florin Prunea, portar
×
Subiecte în articol: calendar