x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Magda Catone

Astazi e ziua ta... - Magda Catone

24 Oct 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Magda Catone

O femeie dintr-o bucata, o actrita care stie ce vrea. De curand a inceput lucrul la sitcomul "Cuscrele", iar la sfarsitul acestei luni va avea o premiera la Teatrul National. Astazi, actrita Magda Catone implineste 47 de ani.

"Sunt o mamica simpatica"

O femeie dintr-o bucata, o actrita care stie ce vrea. De curand a inceput lucrul la sitcomul "Cuscrele", iar la sfarsitul acestei luni va avea o premiera la Teatrul National. Astazi, actrita Magda Catone implineste 47 de ani.

"Primesc ziua mea de nastere ca pe celelalte zile. O simpla zi. Cred ca am ajuns la intelepciunea aceea ca ziua de nastere nu este o zi aparte. Nu m-am gandit pana acum, dar descopar acest gand cum imi da dreptate in fiecare an. In primul rand, ziua mea cade anul acesta intr-o zi de luni, am activitatile mele obisnuite, de fiecare zi, nu voi face nici o petrecere, nu am de gand sa sarbatoresc. Poate voi merge la biserica, voi aprinde o lumanare, sa ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si ca avem tot ce ne trebuie. Anul care a trecut mi-a adus multe satisfactii. A fost un an bun. Am avut o vacanta frumoasa si sunt, de anul acesta, profesoara la Universitate, la Hyperion. Am o premiera saptamana viitoare cu «Patimile Sfantului Tommaso D’Aquino», dramatizare de Grigore Gonta. Am inceput un sitcom, «Cuscrele», unde joc alaturi de Draga Olteanu, Margareta Pogonat, Rodica Popescu Bitanescu, Valentin Uritescu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Raluca Zamfirescu, Serban Ionescu. Am totusi timp sa ma ocup de copilul si de familia mea. Am incercat sa respect o anumita ordine pe care de multa vreme m-am straduit sa o impun, din tinerete, sa sustin un anumit program. Sfatul cel mai bun pe care l-am primit a fost sa fiu eu insami si sa-mi iubesc aproapele, intelegand ce i se intampla si ce probleme are. Cu ajutorul lui Dumnezeu cred ca putem sa facem orice. Modelul meu a fost profesorul meu, Amza Pellea. Admir oamenii sanatosi, «Mens sana in corpore sano», cu minte sanatoasa in trup sanatos. Imi plac oamenii cu moralitate, oamenii puternici, care nu fac rele. Care se gandesc sa fie buni si incearca sa-si imbunatateasca viata. Cadoul cel mai frumos pe care mi l-a facut viata este Carol, baiatul meu. Familia mea este iar un cadou frumos. Si nu in ultimul rand, aceasta meserie. Numai cine nu stie sa pretuiasca acest dar, care este tot de la Dumnezeu, cateodata se mai plange. Dupa parerea mea, nu ar trebui niciodata sa ne plangem noi, cei care facem meseria asta. E unica si deosebit de frumoasa. Daca ar fi sa ma definesc, as spune despre mine ca sunt o mamica simpatica." (Loreta Popa)

ADMIRATIE
"Imi plac oamenii cu moralitate, oamenii puternici, care nu fac rele. Care se gandesc sa fie buni si incearca sa-si imbunatateasca viata"

DARUIRE
"Dupa parerea mea, nu ar trebui niciodata sa ne plangem noi, cei care facem meseria asta. E unica si deosebit de frumoasa" - Magda Catone, actrita
×
Subiecte în articol: calendar